Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Brainstormsessie Méér Muziek in de Klas op de Noord-Veluwe

Oldebroek – Op dinsdag 8 oktober 2019 heeft een brainstormsessie plaatsgevonden over Méér Muziek in de Klas op de Noord-Veluwe op CNS De Regenboog. De eerste brainstormsessie komt naar aanleiding van het verkennend gesprek op 18 juni 2019 met de organisatie Méér Muziek in de Klas. Eén vraag stond die avond centraal: Wat wensen we het kind tussen 0-18 jaar op het gebied van muziekonderwijs toe in deze regio?

Muziekonderwijs in de regio

Alle aanwezigen en vertegenwoordigers van gemeenten, scholen en muziekverenigingen werden gevraagd wat zij de kinderen in de regio wensen met betrekking tot muziekonderwijs. Dit mochten ze op een groot vel papier schrijven. Hierdoor ontstond al snel overeenstemming over het belang van muziek en welke structurele vorm dit aan moest nemen. Samen plezier maken, korte lijnen tussen scholen en muziekverenigingen en een doorgaande leerlijn zijn hiervoor van belang.

Vervolgstappen en vaststelling kerngroep

Brita Lemmens van Méér Muziek in de Klas heeft de vervolgstappen en een routekaart toegelicht bij het vaststellen van een MuziekAkkoord. Verder heeft ze een korte toelichting gegeven over de regeling MuziekMatch. Tot slot is er een begin gemaakt met het vaststellen van de kerngroep door Rinette van der Vliet en is er gesproken over het benoemen van een ambassadeur in de regio. Wordt vervolgd!

Deel dit bericht op:

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ander

recent nieuws