Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Doe Maar Mee Band – Oene goes Paleis het Loo!

Na een prachtige samenwerking in het kader van Méér Muziek in de Klas zijn de initiatiefnemers aangesloten bij De Doe Maar Mee Band. Muziekvereniging De Vriendschap en basisscholen De Bongerd en de School met de Bijbel deden in maart gezamenlijk het project ‘Oene Goes Classical!’. Deze samenwerking smaakte naar meer, vandaar dat de stap naar Paleis het Lo logisch was. Op verschillende plekken in Gelderland waren optredens van lokale Doe Maar Mee Bands. In aanloop naar de finale bij Paleis het Loo werd in Oene op donderdag 12 mei een concert gegeven. Het Jeugdorkest en het C-orkest van muziekvereniging uit Oene maakten deel uit van de Doe Maar Mee Band. Op 16 mei kwamen al deze bands samen bij Paleis Het Loo voor een optreden van de grootste band van Gelderland als geschenk voor Koningin Maxima’s 50ste verjaardag in 2021. Wat een ervaring voor alle jonge muzikanten om hieraan deel te nemen!

In de Doe Maar Mee Band ontmoetten leerlingen van basisscholen professionele musici van Phion en Orkest De Ereprijs en kwamen in contact met muziekverenigingen. Ze maakten kennis met muziek op de meest uitnodigende manier: zelf meespelen, de kick ervaren van het samen muziek maken en kennis maken met de grote muziekwereld om hen heen. Dit alles werd mogelijk gemaakt met de Doe Maar Mee Band. Dit initiatief verbindt en dat is in deze tijd heel waardevol.

Op de foto’s: het optreden van de deelnemers uit Oene aan de Doe maar Mee Band op 12 mei in Oene bij de Muziekkoepel en op 16 mei bij Paleis Het Loo.

Deel dit bericht op:

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Bekijk ander

recent nieuws